AC адаптер за G1 mini

AC адаптер за G1 mini

Редовна цена $999.00
Единична цена  пер 

Не е за индивидуална продажба 

Вход: 100-240V~50-60Hz 3.5A

Изход: 12V 15A

Приложимо за персонализирани модели:

iPollo G1 mini

Customer Reviews

Be the First to Review this Product... Create a review